Kontakt Solution Partners

Gennem dialogbaseret samarbejde og partnerskaber ønsker jeg med Solution Partners, at bidrage til, at udvikle mennesker i organisationer på måder, hvor de i deres proces, hver for sig og sammen, bliver de bedste udgaver af dem selv. Forandringer skaber vi sammen.

Jeg tager altid gerne en snak for at undersøge, om vi sammen kan skabe et konstruktivt match, eller om det måske er noget andet, der skal til for jer.
Ring også gerne for at få ideer, faglig sparring eller for at få tilsendt materiale eller et mere konkret tilbud på, et skræddersyet forløb inden for supervision og faglig udvikling.

Klostermosevej 140
Tulipaner og frugt

Om Solution Partners

Jeg lægger en stor værdi i at sparre og samarbejde i partnerskaber på tværs af mit og andres fag. Jeg tror på bedre resultater gennem faglig sparring og perspektivering. Ved at række ud, inddrage og løfte sammen, tilføjes nuancer og kvalitet, til gavn for de løsninger vi bygger. Vi skal spille hinanden gode og sammen stå stærkere.

Jeg stræber efter at styrke mine resultater gennem faglige fællesskaber. Jeg ser frem til, at være med til at styrke dig og din organisation gennem et løsningsorienteret udviklingsforløb.

Følg Solution Partners på Facebook eller LinkedIn og følg med i hverdagen.