Om Solution Partners –

Løsningsfokuseret erhvervscoach

Sara Vardil Radich / indehaver og erhvervscoach

Jeg er uddannet socialrådgiver og har i 20 år arbejdet med udvikling via socialfaglige indsatser med børn, unge og familier.
De seneste 10 år af min karriere, har jeg arbejdet med ledelse, og mit fokus har her været på udvikling af medarbejdere og organisationer.

Siden 2003 har jeg efteruddannet mig psykologisk inden for de socialkonstruktivistiske systemisk narrative tilgange og Solution focused work. Solution focused work (sf), også kaldet Den løsningsfokuserede tilgang (løft), som jeg er landet i nu, imponerer og begejstrer mig meget. Tilgangen passer til mit menneskesyn, min nysgerrige hjerne og min higen efter at skabe konkrete forandringer.

Jeg har gennem de seneste fem år oplevet stor effekt for de personer og teams, jeg har arbejdet med via Solution focused work mindset, teori og praksis.

Læs mere om Solution focused work / Løsningsfokuseret tilgang

Se CV her

Sara og Rikke i dialog

Jeg lægger en stor værdi i at sparre og samarbejde i partnerskaber på tværs af mit og andres fag. Jeg tror på bedre resultater gennem faglig sparring og perspektivering. Ved at række ud, inddrage og løfte sammen, tilføjes nuancer og kvalitet, til gavn for de løsninger, vi bygger. Vi skal spille hinanden gode og sammen stå stærkere. Jeg stræber efter at styrke mine resultater gennem faglige fællesskaber.

Gode folk, som jeg i det daglige sætter stor pris at samarbejde og sparre med, er bl.a.:  

– Rikke Baun. Forebyggelseskonsulent i sundhed. Sygeplejerske, Solution focused konsulent og terapeut. Mail: rikkeb@solutionpartners.dk

– Anette Kureer. Can. Psych. 1991. Konsulent og facilitator. www.Creatingsolutions.dk

– Mia Andersen. Kognitiv mentor, underviser og facilitator. Stifter af mental styrke. www.mentalstyrke.dk

– Lesther Henry www.løft.nu 

– Rikke Ludvigsen. Socialrådgiver, supervisor og iværksætter. www.safechildren.dk

– Julie Kongsbak. Skuespiller, can. pæd. psyk. ( kongsbakjulie@gmail.com )

– Tommy Smidth. Børnesocialrådgiver. Stifter af ” din stemme”. LinkedIn profil 

– Niels Christian Barkholt. Direktør, Social talk. Hjemmeside: www.socialtalksonline.dk  

– Hjalte Aaberg. Stifter af Aaberg+ www.aabergplus.dk

– Susanne Kastrup. Systemisk narrativ konsulent, behandler og underviser. www.kaaberkaastrup.dk

– Nete Guldbrandsen. Stifter af Store og små. www.smaaogstore.dk

– Maibritte Allsand. Familiebehandler, supervisor, opstiller og spirituel rådgiver. www.soulwork.dk  og www.maibritteallsand.dk

– Rikke Nylander. Psykolog, meta kognitiv og løft konsulent. rikke@nylanders.dk

– Ditte Erikson. løsningsfokuseret konsulent. iamditte@yahoo.co.dk

Løsningsfokuseret tilgang med Sara Vardil Radich

sara om målrettet lederudvikling

Ledelsesudvikling og Supervision

Jeg målretter lederudvikling til, hvordan vi som ledere kan lede med størst mulig gavn og brug af egne og andres ressourcer. Gennem erhvervscoaching finder vi den bedste udgave af til gavn for hele organisationen.

Sara Vardil underviser i supervision

Udvikling af teams og medarbejdertrivsel

Når jeg samarbejder om supervision, facilitering og undervisning i teams, vil I
opleve et meget praksisnært, fleksibelt og dynamisk rum. Dette skaber de bedste rammer for medarbejdertrivsel og udvikling.

Sara taler med kursist

1:1 Supervision og erhvervscoaching til ledere og teams

Jeg giver supervision 1:1 med ledere og medarbejdere.  Det foregår i dialogbaserede interviews, hvor vi i samarbejde afdækker behov, ønsker og håb. På denne måde yder jeg den mest effektive erhvervscoaching.

KOntakt

Kontakt mig gerne for mere information omkring løsningsfokuseret tilgang samt et muligt samarbejde i jeres organisation.

Kronborg 21
DK 3000 Helsingør
+45 26 14 87 39
sara@solutionpartners.dk