Organisationsudvikling hos Solution Partners

sara om målrettet lederudvikling

Ledelsesudvikling og Supervision

Jeg målretter lederudvikling til, hvordan vi som ledere kan lede med størst mulig gavn og brug af egne og andres ressourcer. Gennem erhvervscoaching finder vi den bedste udgave af til gavn for hele organisationen.

Sara Vardil underviser i supervision

Udvikling af teams og medarbejdertrivsel

Når jeg samarbejder om supervision, facilitering og undervisning i teams, vil I
opleve et meget praksisnært, fleksibelt og dynamisk rum. Dette skaber de bedste rammer for medarbejdertrivsel og udvikling

Sara taler med kursist

1:1 supervison og erhvervscoaching til ledere og teams.

Jeg giver supervision 1:1 med ledere og medarbejdere.  Det foregår i dialogbaserede interviews, hvor vi i samarbejde afdækker behov, ønsker og håb. På denne måde yder jeg den mest effektive erhvervscoaching.

Erhvervscoaching – Vi sætter altid kursen sammen

Jeg tror på at de bedste produkter og resultater skabes gennem skræddersyede løsninger til de konkrete situationer. Derfor vægter jeg altid, at vi starter en proces med en dialog om den ønskede organisationsudvikling. Jeg hjælper med blandt andet 1:1 supervision til ledere, ledelsesudvikling og erhvervscoaching, udvikling af teams samt medabrejdertrivsel.   

Teamudvikling:

Når jeg samarbejder om supervision, facilitering og undervisning i teams, veksler jeg altid i min form mellem faginput, øvelser, interview, live coaching og refleksion. Jeg inviterer teams til at komme i spil med hinanden, og vi arbejder meget praksisnært med konkrete udsagn fra dagligdagen.
På den måde ser jeg altid størst efterfølgende effekt og udbytte for deltagerne/medabrejderne.

Lederudvikling med løsningsfokuseret tilgang:

Jeg har arbejdet indenfor ledelse gennem otte år, og jeg nærer personligt håb om, at den løsningsfokuseret tilgang vil blive kendt og anvendt af endnu flere i ledelse. Det gør jeg, fordi jeg gang på gang har set, hvordan det i anvendelse lykkes at få organisationens ressourcer optimalt i spil.

Den løsningsfokuseret tilgang sikrer respekten for de enkelte ansatte samtidig med, at processerne i den samlede organisation virker meget effektivt, konstruktivt og er konkret resultatgivne på flere planer.

Jeg sammensætter løsningsfokuseret forløb så ledelse og medarbejdere får praktisk træning de kan anvende.

Enkeltpersoner og personale udvikling:

Jeg giver 1:1 supervision til enkeltpersoner, ledere og medarbejdere.
Det foregår gennem et dialogbaseret interview, hvor vi i samarbejde afdækker behov, ønsker og håb. Jeg interviewer altid med sigte på at bringe eksisterende ressourcer bedst muligt i spil, skabe nye perspektiver og konkrete handlinger, der kan fungere som brugbare skridt i retning af de ønskede mål. På denne måde samskabes en intervention, der udvikler den enkelte i retning af den foretrukne fremtid i organisationen.

Telefonisk Erhvervscoaching:

Jeg tilbyder også telefonisk erhvervscoaching. Det er en rigtig god form for coaching, fordi det er meget fleksibelt og samtidig nærværende. Jeg har rigtig gode erfaringer med resultater gennem tlf. erhvervscoaching. 

KOntakt

Kontakt mig gerne for mere information omkring løsningsfokuseret tilgang samt et muligt samarbejde i jeres organisation.

Kronborg 21

DK3000 Helsingør

+45 26 14 87 39

sara@solutionpartners.dk

Mere om LØFT-metoden

Løsningsfokuseret tilgang og dens betydning

Sara Radich, en erfaren leder inden for projektstyring, har altid været kendt for sin stærke løsningsorienterede tilgang til komplekse udfordringer.

 

Som medstifter af Solution Partners, et førende konsulentfirma inden for virksomhedsudvikling, har hun konsekvent anvendt sin ekspertise til at hjælpe virksomheder med at navigere gennem forretningsmæssige udfordringer og finde innovative løsninger.

 

En af de metoder, der har defineret Sara Radichs arbejde, er LØFT-metoden (Løsninger-Øget Fokus-Forandring-Transformation). Denne tilgang er en grundsten i hendes rådgivning til kunder og hendes egne hold. LØFT-metoden handler om at fokusere på styrker og ressourcer, i stedet for at dvæle ved problemer. Ved at anerkende, hvad der fungerer godt, og hvordan man kan opbygge videre på det, skaber Sara og hendes team en positiv atmosfære for forandring og vækst.

 

Med en dyb forståelse af virksomhedernes behov og en passion for at hjælpe dem med at nå deres fulde potentiale, fortsætter Sara Radich med at træde ind som en pålidelig partner for virksomheder, der søger en vej til forandring og bæredygtig transformation. Gennem hendes løsningsorienterede tilgang og anvendelse af LØFT-metoden er hun en drivkraft for innovation og succes i det moderne forretningslandskab.

Læs mere om LØFT