Referencer hos Solution Partners.

Hos Solution Partners er det de små forandringer der skaber de store forandringer. Læs her et uddrag af udtalelser fra referencer jeg har arbejdet med de seneste 10 år gennem Solution Partners.

Vi oplever Sara som meget kompetent og dygtig som supervisor – og udover at hun opleves at stå på et solidt fagligt fundament, så er hun virkelig god til at ’læse’ en personalegruppes behov og tilpasse sit program til den aktuelle situation. Vi oplever en hurtigt positiv effekt af Saras tilgang i supervisionen og ydermere, at de metoder, vi lærer af hende, har en langtidsholdbar effekt.

Torbjørn Berg

leder STU Sputnik Hillerød

Sara har været min leder i to virksomheder jeg har arbejdet i (SOKON og Chaplin Ungeteam), og er yderst kompetent til sit arbejde. Hun er fagligt meget dygtig og professionel i sin tilgang til både borgere, deres familier, samarbejdspartnere og ansatte, og har altid været en fantastisk leder at søge faglig sparring hos, såvel som den supervision hun har ydet. Jeg vil varmt anbefale Sara som leder, supervisor, familiekonsulent, kontakt person og andet humanitært arbejde, hvis du søger en yderst kompetent, varm, handlekraftig, samt organiseret medarbejder.

Stine Due Rosenørn

tidligere medarbejder

”Sara er dedikeret, engageret og branddygtig til det, hun laver. Personligt har jeg bl.a. haft den store fornøjelse at tage en løsningsfokuseret coaching hos Sara. Jeg kom med en lidt diffus og uforløst problemstilling. Konkret skulle jeg finde en alternativ partnerskabsmodel for min egen virksomhed. Sara greb fat i mine diffuse tanker og satte mig hurtigt på sporet af problemets egentlige karakter, hvad der var påtrængende for mig at få løst OG med at skabe nogle helt konkrete og overbevisende løsninger. Det var ægte coaching, for alle idéer kom fra mig selv, men Saras rolle var helt afgørende. Hun var knivskarp, ind til benet, ligefrem og fuldt tilstede med stor energi og dygtighed. Det, jeg havde gået og tumlet rundt med i måneder, blev blotlagt og løst på halvanden time. Jeg kunne gå direkte tilbage og handle på vores samtale. Tak!”

Hjalte

Direktør i Aaberg+, tidl. CEO region Hovedstaden

Sara arbejder med hjerte og hjerne, engageret og med stor seriøsitet. Man bliver ret let smittet af hendes ukuelige overbevisning om at : Det nytter, vi rykker. Min bedste anbefaling.

Peer Johansen

privat praktiserende psykolog, Stege

Saras tilgang til terapi og rådgivning fungerer særdeles godt for mig. Igennem opfølgende spørgsmål blev jeg udfordret på mine følelser, holdninger og behov, og jeg blev derigennem i stand til at danne mig mit eget ståsted. Hendes fremgangsmåde var en absolut positiv oplevelse for mig. Jeg satte især pris på selv at være en del af løsningen og at blive udfordret konstant. Hendes empati og loyalitet overfor mig og min proces skabte tryghed og fortrolighed og har gjort en væsentlig forskel for mig i at komme videre.

Christian Keldsen

Senior consulant and partner at Visiobox Consulting

Fra bestyrelsesarbejdet i Praksiscenter kender jeg Sara som ydererst engageret i at skabe muligheder for personlig og faglig udvikling hos de mennesker, hun er i berøring med. Med god energi og stort overblik er hun stærk i at styre vores arbejdsproces, så initiativer understøttes og udvikler sig i overensstemmelse med bevægelsens formål. Sara er opmærksom på de positive handlinger, og med sin anerkendende måde at være tilstede på oplever jeg mig altid styrket og løftet i hendes selskab.

Stina Kruse

Job center Odder

Om Solution Partners

Jeg lægger en stor værdi i at sparre og samarbejde i partnerskaber på tværs af mit og andres fag. Jeg tror på bedre resultater gennem faglig sparring og perspektivering. Ved at række ud, inddrage og løfte sammen, tilføjes nuancer og kvalitet, til gavn for de løsninger, vi bygger. Vi skal spille hinanden gode og sammen stå stærkere.

Jeg stræber efter at styrke mine resultater gennem faglige fællesskaber. Jeg ser frem til at være med til at styrke dig og din organisation gennem et løsningsorienteret udviklingsforløb.

Følg Solution Partners på Facebook eller LinkedIn og følg med i hverdagen.